Pagi Yang Menyamankan…

Pagi Yang Menyamankan…

Assalammualaikum semua…sihat tak hari nie??? hurm you all tentu tengok anugerah bintang popular kan semalam, Memang ana dah agak pun Shaheizy Sam akan menang sebab lakonan dia pada tahun lalu pun mantap dan cerita dia pun meletup-letup macam zaman perang.hehehe…pape pun tahniah Sam..

hurm tapi bukan kisah tu yang ana nak cerita kat en3 ana nie, sebab dah ramai blogger cerita pasal nie ana rasa,pilih je kat mana nak bacalah kan??? hurm bangun tadi agak sukarlah bagi ana,nak tahu kenapa???sebab hari isnin lah tu,takde mood nak poie kojo lah tukan???eh, takdelah bukan itu ea tapi sebenarnya adalah sebab kerana hujan yang turun bagaikan mutriara…hehehe

Yelah mana tak ye,dalam dua hari ana cuti asyik bahang jekan,mana lena tido tapi bila time nak keja lak baru hujan,memang betul-betul menguji keimanan ana betul lah nie..hehehe, hurm sampaikan anset ana yang bunyikan jam dicampak ana pagi tadi..kejam tak kejamlah ana kan???nasib baik takde pape kat anset tu,kalau tak,menangis tak berlagulah jawabnya..hehehe

Namun sekarang ana dah kat pejabat dengan azam yang baru untuk minggu yang baru bersama menuju kejayaan demi masa depan yang gemilang ini…hehehe,pape pun mulakan kerja dengan niat kepada Pencipta alam semesta  dan diri kita ini…jom kita mulakan hari dengan membuat pahala dan mengingati Allah..Jakzakallah Khairan…

450 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This