Nak Post En3 Tapi….

Nak Post En3 Tapi….

Assalammualaikum semua…tadi ana nak datang ke tempat kerja,ada seorang member ana mengalami kemalangan untuk ke tempat kerja, jadi nak tak nak ana kenalah duduk kat meja dia nie..memanglah cuak kat kaunter depan nie….dahlah knowledge tak banyak…

hari ini kalau boleh ana nak post en3 banyak2,tapi tulah ceritanya nak post pun tak ada idea sangat ari nie, rasa takut ada rasa bersalah pun ada, senang cerita memang banyak rasa-rasalah yang menimpa ana hari ini sampai idea semua terbang entah kemana

Seronok rasanya dapat berkerja kat kaunter nie tapi tulah rasa agak takut kerana kebanyakan staff hari ini takde kat pejabat, yang ada hanyalah student praktikal yang kena conduct takaful walhal habuk pun takde nak bagitahu kat customer…

pape pun ana tetap nak post en3 nie walaupun entah pape je ana tulis hari nie kan??? makin hari makin tak bez penulisan ana nie..betulkah??? atau ana sorang je yang rasa begitu ea??? nak post en3 baru tapi…..

794 total views, 2 views today

3 Replies to “Nak Post En3 Tapi….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This