MASA MENCEMBURUI KITA………….

Assalammualaikum semua….bosan,bosan,bosan sangat hari nie,ana pun tak tahulah kenapa ana akan rasa bosan tahap gaban hari nie…hurm you all bosan tak???kalau tak tolong hepi2kan ana hari nie dengan perbanyakkan en3 kat blog you all semua sebab ana nak blogwalking..hehehe

tido celik kejap je dah hari rabu kan???masa makin mencemburui kita,kalau kita tak potong dia jadi dia pasti akan potong kita,jadi apabila ;lepas dia potong kita maka tak dapatlah nak kembali kepada masa lampau kembali…jadi gunakanlah masa yang ada nie wahai kawan-kawan

Sekarang Ana dah nak masuk 21 tahun rasa sekejap je,rasa seolah-olah baru semalam ana menempuhi alam universiti,ana kenal kawan-kawan,belajar bersama bermati-matian demi merealisasikan matlamat hidup pada masa akan datang…kini bila dah praktikal rasa rindu terhadap masa dulu mula datang namun tiada yang akan kembali semula…

Pape pun gunakanlah masa yang ada dengan benda yang berfaedah dan bermanfaat kerana kita adalah insan yang akan kembali ke alam barzakh bertemu dengan pencipta alam yang serba indah dan tanpa cacat cela ini..banyakkanlah amal seperti kita akan hidup sampai esok hari dan berkerjalah seprti kita akan berkerja seumur hidup…Jakzakallah khairan

518 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.