KPOP ZONE : HERE I AM – ZE:A

Assalammualaikum semua…dulu sebenarnya ana nak buka stesen telivisyen sendiri, tapi ana bukanlah senang, tu yang agak susah, jadi nak tak nak kena kumpul cikit2…hehehe,nak buat tv online lak ana nie tak pandai sangat dengan dunia maya nie, jadi ana pun bagilah segmen untuk blog ana sekarang…hehehe, nak berangan je..hahaha

Oklah, dalam segmen Kpop Zone kali ini, ana nak siarkan lagu KPOP pilihan minggu ini iaitu Here I am lagu kumpulan ZE:A ini…sebenarnya agak lambat untuk ana menyiarkan lagu nie sebab dah hampir 4 minggu lagu nie dinyanyikan oleh kumpulan ini di music bank…hehehe,

Pape pun you all dengarlah lagu here i am nie ea???dengan tarian yang agak berstyle…jom kita layan….

ZE: A

493 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “KPOP ZONE : HERE I AM – ZE:A

  • 20/04/2011 at 9:32 AM
    Permalink

    wah selamat berjaya..kalau buka stesen tv tu buatla segmen2 yang bagus2 ckit ye..ni peminat korea jgk ni..

    follow la blog ni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.