JPOP ZONE | HANABI Code Blue Ost..

JPOP ZONE | HANABI Code Blue Ost..

Assalammualaikum semua peminat music dan filem Jepun…kali ini ana telah memilih lagu nyanyian Hanabi iaitu lagu tema filem Japan yang tengah hangat di mainkan di 8tv iaitu tak lain tak bukan adalah lagu tema filem Code Blue…sebuah cerita tentang Doctor Heli yang menjalankan tugas penuh cabaran demi menyelamatkan nyawa orang lain….go round play…

Lagu ini juga telah memberi ana inspirasi untuk mencapai kejayaan…semoga dapat juga memberi kan kita semangat untuk teruskan hidup bagi yang pernah mengalami sesuatu dugaan yang cukup besar…

CODE BLUE drama series..

851 total views, 5 views today

3 Replies to “JPOP ZONE | HANABI Code Blue Ost..”

  1. boleh tak saya nak tau kt mna boleh download citer code blue tu.sy minat sgt cite tu.baru tgk 3 episod kot tu pun dlm kwn sy punya hard disk dia.sy cuba dah tgk kt mysoju ke apa tu..tpi x bole pun..tolong yea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This