JIKA AKU PELAKON POPULAR..

Assalammualaikum semua…buat pertama kalinya ana ingin join contest Mak Dara nie…tajuknya kalau aku  menjadi pelakon popular…

1) nak berlakon teater,filem atau drama
Mestilah ana nak berlakon filem,sebab ramai pelakon terkenal kat dunia berlakon filem..tapi pada masa yang sama ana ingin berlakon teater kerana teater lebih mencabar diri berbanding berlakon drama dan movie.

2) Watak diidamkan
Menjadi seorang yang baik dan alim bagi membantu dan menyedarkan mereka yang berada dalam kegelapan

3) Nak berlakon disamping pelakon popular mana??
mestilah lisa surihani sebab dia cute dan shaheizy Sam sebab dia memang meletup dan popular..hehehe

4) nama glamour anda
Rain sebab ana tak boleh kena hujan..hehehe

siap pun..sekadar angan-angan manusia biasa…

P/S  sapa2 nak join click pada banner…

630 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “JIKA AKU PELAKON POPULAR..

  • 11/04/2011 at 1:22 PM
    Permalink

    fa-in bila nak bagitahulah….hehehe

    Fyqa boleh2 guna nama rain baru satu team..hehehe

    Mak Dara betul tu,kita kena mula dari bawa bukan terus jekan..hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.