INTUITION-CN BLUE

INTUITION-CN BLUE

Assalammualaikum semua…kenal tak CN BLUE nie??? tentulah you all kenal kan sebab diaorang dah 2 minggu berturut-turut menang music bank walaupun baru je memasuki carta KPOP Music Bank…mereka juga dikatakan bakal merampas tempat FT ISLAND sebagai band music no 1 korea…

Pape pun yang belum dengar lagi lagu nie, dengarlah dengan tengok sendiri video klip mereka macam mana..all the bez CN BLUE…tapi pape pun ana tetap setia dengan FT ISLAND..hehehe : )

CN BLUE…

455 total views, 2 views today

2 Replies to “INTUITION-CN BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This