Heartsore story- Whee Sung

Assalammualaikum semua…siapa peminat KPOP kat sini, jom pergi solat zuhur bagi yang dah masuk waktu lah…hurm kali ini ana nak cerita pasal lagu yang boleh dikatakan barulah dengan dah 4 minngu lagu nie dimainkan secara live di music bank…jadi yang tak tahu pasal lagu nie,leh lah tengok dan dengar lagu nie…memang bez lah…laaaaaayaaaaaaannnnnnnnnnn…………..


595 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “Heartsore story- Whee Sung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.