Fuhhh….lega rasanya..

Assalammualaikum semua..dah petang pun dan semaikin segar rasanya selepas solat jumaat dan mendengar khutbah…tapi sebelum khutbah tadi sempatlah ana nak sdar brochure,wat marketing cikit pasal Takaful motor.

Tapi sekarang ana dah lega sangat-sangat nie,sebab lecturer ana dari KUIS telah pun melaksanakan penilaian terhadap ana pada pagi tadi..pada mulanya memang ana agak takut ngaklah,senang cerita makan tak kenyang, duduk kerusi tak panas..berdebar sangat-sangat rasanya jiwa ana nie…

Lecturer yang datang untuk menilai hari ini adalah Puan Zainab daripada department accounting..memang ana tak kenal lah dengan lecturer nie sebab ana nie adalah student islamic banking..jadi memang patutlah tak kenalkan dengan lecturer tu…

Pape pun segalanya telah pun berakhir,ana dah boleh jerit fffffffuuuuuuuuuhhhhhhhh leganya hati sanubari ini yang penuh dengan hati yang gundah pada sebelum ini…hehehe,pape pun sekarang ini ana kena teruskan lagi praktikal ini sebab masih ada sebulan sebelum di tamatkan…cepatlah masa berlalu, ana dah bosan sangat nie….

304 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.