BILA SUNAH NABI DI PERLEKEHKAN…

BILA SUNAH NABI DI PERLEKEHKAN…

Assalammualaikum semua..selamat menyambut hari jumaat semua..tadi ana ada membuka FB abg ipar saya yang mengutuk sekeras-kerasnya dengan tidakan ANTI PKR yang mengutuk sunnah nabi junjungan besar Muhammad dengan menyiarkan gambar yang tak sepatutnya..

Untuk pengetahuan semua, beliau mengambarkan pemimpin pas sebagai seekor keldai yang memakai serban dan berjanggut…untuk pengetahuan semua serban dan janggut merupakan sunnah nabi yang di amalkan oleh rasulullah dan semua sahabat serta ahli ulama yang mencintai Rasulullah..

INILAH GAMBAR ANTI PKR YANG MENGUTUK PEMIMPIN PAS DAN SUNNAH NABI
Inilah akal penyokong kerajaan yang secara tak sedar telah menghina nabi junjungan kita…adakah patut ea diaorang buat macam nie??? sedangkan ketika orang Islam menghina nabi, mereka tahu pulak memarahi orang yang menghina nabi tapi sekarang mereka sendiri pun menghina sunnah nabi…adakah ini tandanya mereka sayangkan nabi???
kepada admin page ANTI PKR nie insaflah dan berfikirlah sebelum membuat sesuatu, kalau ye pun bencikan pemimpin pas,janganlah pulak sampai menghina Nabi Muhammad nie…semoga Allah membuka pintu hati diaorang nie..Jakzakallah Khairan..

1,943 total views, 2 views today

6 Replies to “BILA SUNAH NABI DI PERLEKEHKAN…”

  1. zaman fitnah.. dah macam zaman jahiliah balik, kot ye pun benci atau xsuka pemimpin pas, xplulah dalam masa yang sama menghina Islam.. xde otak ke nak fikir? nilah jadinya bila politik mengatasi segalanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This