BERCUTI DI BATANGSI…

Assalammualaikum semua…rasa lenguh-lenguh satu badan ana hari ini,rasa macam malas nak berkerja,tapi mana boleh kalau ponteng-ponteng kerja nie,tak pasal-pasal karang ana failed dalam praktikal nie kan???

Semalam ana dengan rakan pejabat ana pergi bercuti di batangsi..hehehe,you all tau tak pasal batangsi nie???tak tahu??tahu??mana-mana jelah,Batangsi ini terletak kat dalam kampung pasir baru…kalau you all nak tahulah,litaorang berjaya masuk ke kawasan yang tak ada sapa tahu dan merasakan seperti dunia ini kami yang punya..hahaha

Terasa kecil sekali diri ini apabila melihat keagungan ciptaan Allah melalui hutan dan air sungai yang mengalir deras dengan penuh sejuk air sungainya…ketika kitaorang tengah sibuk buat BBQ, ada tetamu yang tak diundang twlah datang dan menyerang kami iaitu hujan…memang seronok makan dibawah hujan yang renyai-renyai dan penuh nikmat…

Pape pun inilah kenangan yang tak dapat ana lupakan kerana kita bukan sahaja dapat berseronok tetapi kita dapat juga menghayati segala ciptaan Allah dan membuatkan diri kita ini insaf dan kembali bermuhasabah diri dalam mengingati Allah S.W.T…wallahualam..jakzakallak khairan…

356 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.