Beginilah Blog Ana…..

Beginilah Blog Ana…..

Assalammualaikum semua…selamat hari jumaat, hari yang sepatutnya umat Islam bercuti untuk lebih menumpukan kepada amal jariah di hari yang begitu mulia ini, bukanya cuti hari sabtu atau ahad yang mana sebenarnya waktu itu adalah hari bagi orang yahudi dan nasrani berkumpul… itulah kesan penjajahan barat yang masih ada dakam Malaysia ini yang kita tak sedari….

Ok, berbalik kepada tajuk en3 kali nie, ana memang takde idea nak menaip pun…blog ini apa ea sebenarnya??? bagi ana lah, blog ini banyak memberi kita sumber inspirasi dan informasi yang begitu berguna kepada kita kerana bermacam info jita akan perolehi melalui dunia blog nie kan???

Apakah genre blog anda semua ea??? ada yang personal, ada yang pasal artis, ada yang lawak dan ada juga untuk bisnes… you all semua kat  bahagian mana ea??? kalau tanya ana, ana rasa blog ana nie macam- macam ada..hehehe, nak amik tagline astro jap…sebab dalam blog ana nie ada ruangan agama, kpop zone ada dan personal pun ada….hehehe

Tapi apa tujuan kita berblog ea??? selalu benar soalan nie di utarakan kepada semua kan??? sampai mungkin ada yang akan muntah dua tiga kali sebab dah muak dengan soalan nie…tapi kalau nak diikutkan kita semua sebenarnya umpama membuka sebuah perniagaan… sebab apa ana cakap macam nie??? sebab blog adalah produk kita dan kita akan berusaha bersungguh untuk menaikan blog kita inikan??? Pape pun semoga kita demua berjaya terhadap apa yang dilakukan ini…ingat niat tu penting…chow dulu…

569 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This