Aku kebosanan…

Aku kebosanan…

Assalammualaikum semua.. siapalah agaknya boleh menemani ana sekarang??? ana agak kebosanan sekarang ini selepas kehilangan sahabat untuk berbual di tempat kerja nie, jadi ana duduk sorang-sorang je sambil ditemani my lappy and my blog yang paling disayangi..

Selepas sekian lama ana berblog nie, ana rasa suatu yang indah sebab ana tau ramai lagi kawan ana kat luar sana walaupun kita cuma berkawan di dalam alam maya nie je kan??? tapi you all semua lah yang banyak mencetuskan idea untuk ana berkarya dan menemani ana ketika ana dalam kebosanan…

Memang suasana praktikal yang penuh dengan kebosanan ini ana harap cepatlah berakhir sebab ana nak cari suatu kerja yang agak mencabar bagi ana dan memberikan ana kepuasan seperti ketika ana berblog sekarang nie???

Sapa-sapa yang tengah free tu, sudi-sudilah menemani ana sekarang untuk gembirakan hati kita yang tengah kebosanan nie kan???ana ingat baj blogwalking lah hari nie, nak bagi bosan nie hilang dari fikiran ana agar takde lah kusut sangat kepala nie kan???sapa2 yang ada en3 baru, kobakan apad ana,jangan segan-segan tau..chow cincau dulu lah…..

381 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This