Aku Jadi Pramugara…

Assalammualaikum semua….hari nie ana terasa agak lesu tak bermaya je di buatnya, terasa macam nak ponteng praktikal je rasanya, tapi ana terpaksa tabahkan hati ana untuk datang juga ke tempat kerja nie dengan tubuh dan jiwa yang begitu keletihan…

Nampak tak tajuk kat atas sana tu??? ana jadi pramugara…yeke nie??? macam tipu jekan??? kalau you all semua tak percaya, ana lagilah tak percaya dengan tawaran yang ana dapat daripada sebuah company terkemuka di Malaysia ini….

Kalau you all semua nak tahu, ana paling tak minat nak jadi pramugara nie…tapi inilah perkerjaan yang begitu di dambakan oleh setiap orang..kenapa agaknya ea???bez sangat ke jadi pramugara nie??? sampai semua orang suruh ana pergi kursus selama seminggu sebelum sah di ambil sebagai seorang pramugara….

Ana sekarang semakin kebingungan dengan semua nie, nak dengar kata orang ke ataupun hati ana nie yang kuat mengatakan tidak sebagai pramugara nie…ana harap you all leh lah tolong ana nie ea??? apa yang harus ana buat  sekarang ea????

856 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

5 thoughts on “Aku Jadi Pramugara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.