Aksesori Seorang b-boyz

Aksesori Seorang b-boyz

Assalammualaikum semua…dah petang nie, jadi lagi 3 jam dah nak pulang ke rumah..hehehe, nampak sangat ana nie malas nak buat kerjakan??? hurm sebenarnya bukan malas, memang nak buat kerja tapi cuma takde peluang je..hehehe.,budak praktikal katakan…hehehe

Oklah tak nak jauh menyimpang, kali nie saja je nak cakap pasal aksesori yang seorang b.boyz selalu ambil beratkan…ana pun bekas bboyz ngak tapi ini hanyalah serba sedikit sahaja yang ana nak sharekan kepada you all semua…sebab ana rasakan b.boyz makin diterima di Malaysia selepas adanya rancangan realiti Showdown di 8tv…

Phat Cap
SHOES
Jaket b.boyz
Sebenarnya banyak lagi aksesori penting seorang b.boyz ini, tetapi bagi mereka sekurang-kurangnya ada 3 benda nie, dah kira oklah..tapi yang paling menarik adalah t-shirt dan seluar yang b.boyz pakai adalah design baju yang terbaik buat masa kini…hehehe..hip hop muslim forever…


546 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This