Update…Update..Update…

Update…Update..Update…

Assalammualaikum semua…apa khabar you all hari nie..jom kita mulakan kerja kembali pada hari yang paling orang tak suka iaitu hari isnin…hehehe..jangan malas-malas tau nanti bos marah baru you all semua tau…

Update???kenapa ana nak cakap pasal mie ea pagi yang penuh kemalasan nie??? kalau ada blog maka adalah update nie kan???update post anda hari-hari…macam ana,ana suka update blog isnin sampai jumaat je sekarang nie,you all perasan tak???malas kan ana??hehehe…bukan pe sebab hari sabtu dan ahad adalah hari bersama keluarga jadi ana cutilah daripada mengupdate blogkan???boleh tak???

Tapi ana nak tanya ngaklah kat you all semua,berapa kali you all update blog you all semua ea dalam sehari???kalau nak tahulah kalau kita nak berjaya kenalah rajin update blog..walaupun orang tak ramai singgah baca sekiiurang-kurangnya kita berusaha,mana tahu ada satu post dari kita yang diaorang minat….update banyak-banyak pun pastikan you all tak merepek lah kan???nanti tentu takde sapa nak baca en3 kita lagi..

Kalau you all rasa tak ada idea sangat pun sekurang-kurangnya sehari satu en3 pun dah cukup asalkan ada cerita dan post baru setiap hari..sebab apa post baru nie wajib ada setiap hari??? sebab pageviews datang ke blog kita untulk membaca jadi kenalah baru kan???takkan seminggu sekali kot,memang jenuhlah nak tunggukan???takut-takut nanti pengunjung pun lari tempat lain…

Pape pun kita cuba menjadi lebih baik pada masa akan datang terutama dalam penulisan ini..ana pun masih mentah dan tak hebat dalam penulisan..kita semua masih belajar walaupun kita dah hebat dan berada diatas puncak kejayaan…sebab apa??? sebab ilmu itu meluas dan setiap hari kita belajar perkara baru..oklah chow dulu..Jakzakaallah Khairan…

426 total views, 2 views today

One Reply to “Update…Update..Update…”

  1. Assalam…Bw dari BCRoom.net

    hehehe, betul tuu kena laa update hari2…blog personal lagi senang update dari blog niche.sbb tentu dalam sehari ade sesuatu berlaku kat diri kita kan…niche yg mcm blog tutorial payah skit sbb x kn setiap hari ade teknik baru kan?…sejak tenet slalu sindrom down dah kurang skit blogwalking dan update…hu3.satu masalah lagi

    Entri Terbaru : ►Motivasi : Bantuan Waktu Susah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This