mengantuknya…

Assalammualaikum semua..rasa ngantuk sangat-sangat hari nie…huwaaa,nape nie???nak cakap tak tidur semalam tidur awal..pukul 10.30 ana dah tidur tapi nape rasa mengantuk sangat-sangat nie???rasa macam bantal dah memangil ana je untuk baring di atasnya…..

tambahan pula sekarang duduk bawah kipas menyebabkan ana bertambah-tambah lena untuk melabuhkan diri dan memanjakan mata untuk di lelapkan…hehehe,lagipun bos tak masuk lagi,memang clearlah kalau ana nak tido pun kan??? tapi takut pulak kalau kantoi…mati ana tak pasal-pasal failed praktikal nie…huhuhu

Dahlah ana rasa lapar sangat sebab ana tak makan pun pagi tadi,padahal sarapan kan wajib untuk mengelakkan penyakit tapi ana pulak yang degil dan tak manjakan perut ana nie,padan muka ana..hehhee,lena pulak tengah hujan nie,memang mavelous kalau ana tidur nie…

hurm oklah ana nak tido jap,jangan bagi tahu sapa-sapa tau,biarlah pecah diperut jangan di mulut tau..hahaha,barulah ana rasa segar nanti apabila ana nak buat kerja nantikan..tapi ingat jangan tiru apa yang ana buat tau,berdosa sebab tido time kerja..hehehe..jakzakallah Khairan…

431 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.