MARI BERSAMA TAKAFUL IKHLAS….

MARI BERSAMA TAKAFUL IKHLAS….



Assalammualaikum semua…terasa penat sanga hari nie, tapi tak apa ana penat pun bukan sebab apa pun tapi sebab ana menimba ilmu pengetahuan daripada bos dan juga kakitangan Takaful ini mengenai produk IKHLAS saving takaful…

Nak tahu tak sebab apa ana bersungguh-sungguh nak belajar pasal produk nie??? tak nak tahu…takpe2…hehehe,sebenarnya esok ana perlu menerangkan produk nie kepada supervisor ana..yelah macam mana kita nak terangkan kepada customer kan kalau kita sendiri tak mahir dalam sesuatu produkkan???

Produk nie boleh dikatakan sebagai suatu pelaburan yang mana you all semua akan mendapat kembali wang yang you all simpan plus keuntungan selain mendapat pelindungan daripadanya…Takaful adalah insurans Islam yang mana tidak mengandungi riba maisir dan juga gharar…tempoh matangnya adalah selama 25 tahun dan you all di jamin mendapat bayaran you all kembali walaupun dalam tempoh 25 tahun itu tiada apa-apa berlaku kat you all…

So,amacam you all dah ada takaful belum??? kalau belum cepat-cepatlah buat ea??? sebab ana jamin you all semua takkan rugi walaupun satu sen pun kerana ianya untuk masa depan kita dan juga masa depan anak-anak serta keluarga kita…ana dah ada…you all bila lagi…beringatlah sebelum you all menyesal….


746 total views, 3 views today

3 Replies to “MARI BERSAMA TAKAFUL IKHLAS….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This