Lukisan Pensil…Gempak Seh!!!!

Assalammualaikum semua…selamat pagi dan selamat hari jumaat..hehehe,hari jumaat je selalu kita lihat adalah hari yang mana semua penduduk bumi akan insafkan..hehehe,masjid pun penuh je,sedangkan hari lain tak ada pun macam tu kan???kenapa lah agaknya kan??? oklah nie sebagai muqadimah je,tapi you all tahu tak yang sebenarnya lukisan pensil begitu indah dan cantik..tapi semuanya mestilah dengan bakat..hehehe

Nampak macam betul jekan???walaupun hanya gunakan pensil..
seperti kita berdiri di atasnya je kan???
macam real je lukisan nie…
ini biasalah macam komik je kan???
ini bukan gambar hitam putih tau tetapi adalah hasil lukisan pensil…

577 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “Lukisan Pensil…Gempak Seh!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.