Lalu makan daging ini???

Assalammualaikum semua..you all pernah tak lihat daging yang macam nie time pergi ke pasar membeli daging.. adakah you all akan beli daging nie ataupun you all akan rasa geli dan tak lalu untuk makan daging nie???tapi pape pun hukumnya haram kerana kita menyeksa lembu tersebut..

Dan ini pulak untuk pengemar burger especially daging burger..nak cakap pun malaslah you all tengok jelah ye???kejam sangat-sangat,rasa nak potong je orang yang buat kerja ini…

813 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

3 thoughts on “Lalu makan daging ini???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.