Hati Isnin Sudah Hadir

Hati Isnin Sudah Hadir

Assalammualaikum semua….huwaaaa malasnya nak pergi kerja hari nie…huhuhu,bangun tadi pun rasa macam susah nak buka mata,nasib baiklah my baby kejut ana tadi nak tak nak kenalah bangun sebab nanti kena marah..hehehe

Jadi dengan muka yang kuyu ana bangun menunaikan solat subuh,selepas solat ana terus pergi mengiron baju dan seluar untuk pergi kerja..tapi ana masih lagi rasa malas nak pergi kerja…huwaaa,nape malas sangat hari nie???

Tapi pape pun ana dah sampai kat tempat kerja ana nie pun tengah duduk sambil melayan blog kesayangan ana nie..hehehe,sekarang ana dah segar untuk segera menghadapi hari kerja yang sibuk walaupun ana budak praktikal sebenarnya..hehehe

Kepada you all semua jangan malas tau,jangan ponteng kerja lak nanti bos marah baru you all tahu…jaga diri you all jaga amal,jaga iman..laksanakan tanggungjawab yang diberikan dengan sebaiknya..kerja juga adalah ibadat di sisi Allah..jadi jom kita buat Pahala….Jakzakallah Khairan,chow dulu…

606 total views, 2 views today

2 Replies to “Hati Isnin Sudah Hadir”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This