Hari Pertama Praktikal

Assalammualaikum semua…bertemu kita kembali…ana minta maaflah sebab ana dah lama tak mengupdate blog ana nie…Ana mengalami kesukaran sebenarnya untuk mengupdate blog di sebabkan tiada internet di rumah..ini pun ana mencuri-curi masa untuk mengupdate blog..hehehe

Seperti yang you all tengok kat tajuk en3 tu,hari ini merupakan hari pertama ana praktikal..se;epas menghadapi minggu yang agak sukar untuk menari tempat praktikal,akhirnya ana berjaya juga mendapat tempat praktikal ini…

Ana sekarang ini membuat praktikal di Auff risk management  salah sebuah takaful agensi yang terbaik di negeri Sembilan dan berada di tangga ke 18 terbaik di Malaysia…ana berasa bangga berada kat salah sebuah takaful agensi terbaik…

Mereka semua begitu baik dan mesra dengan ana dan sudi menolong ana dalam memantapkan diri lagi mengenai takaful ini…tapi walaupun pada masa yang sama ana bekerja di sini mereka juga tidak kedekut ilmu untuk memantapkan lagi kakitangan company ini untuk mencapai target sales…

Jadi kepada mereka yang tak ada lagi skim takaful nie..meh rapat-rapat ea, kerana takaful ini merupakan sesuatu yang baik untuk kita dan juga keluarga kita…ana gerenti you all takkan rugi jika terlibat dengan takaful ini…oklah,ana nak sambung kerja lagi..keep it out….

926 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “Hari Pertama Praktikal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.