DREAM HIGH….

Assalammualaikum semua..rasanya dah lama ana tak cerita pasal drama korea nie kan??? ana semalam agak sedih lah juga..bukan sebab tak dapat makan ke apa..tapi yang ana sedihkan sebab tak dapat tengok cerita drama korea yang tengah meletup kat KBS sekarang nie,dream high….alaaaa kan ada ulangan???memanglah tapi sabtu nie ana kena kerja..memang tak dapatlah..nanti download jelah..hehehe

Barisan Pelakon Dream High…
Suzy (Miss A)
IU
Wooyoung 2pm..
Taecyeon 2PM…
Tapi ada seorang lagi nama yang ana lupa..hehehe, sebab ana tak minat dia…..

858 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.