BOS TAKDE….

Assalammualaikum semua….yahooo bos takde hari nie…jadi takde lah kerja sangat hari nie kan??? semua staff pun banyak melepak je,sebab bos takde pun,kalau tak tentu duk mencanak kat depan komputer membuat kerja yang bertimbun….

Masa macam nie bagi ana can lah nak update mr blog nie kan??? rasa macam bro Ben je dah ana nie kan-kan???hehehe,mana tak yekan??? sebab sebelum nie ana just study dan ada masa kosong je ana akan update tapi memang lah banyak masa kosongkan???tapi sekarang jangan haraplah kan2???

Tapi kalau bro Ben boleh,takkan ana tak bolehkan???yang otai-otai nie boleh mengupdate blog takkan ana tak bolehkan??? kita sentiasa boleh je buat apa yang kita nak buat asalkan kita yakin dan dapat berfikiran positif yang kita juga boleh seperti orang yang lain…

Oklah ana nak chow dulu,nak study pasal takaful nie,yelah minggu depan ada exam pasal takaful nie,mati ana kalau gagal kan???lagi-lagi ana adalah student islamic banking..lagi-lagi kat sini ana ada seorang pencabar ana yang akan memastikan siapa yang layak untuk menjadi antara pelajar praktikal yang terbaik di auff Risk Management…doakan ana ea???chow cincau dulu…

494 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.