Apa Aku Mengarut nie????!!!

Apa Aku Mengarut nie????!!!

Assalammualaikum semua..selamat pagi,matahari dah lama tegak kat atas tapi ana rasa nak tido lagi..hehehe,macam manalah ana tak rasa macam tu sebab ana kat ofis nie dengan air-cond yang sejuk tahap gabannya membuatkan mata ana nak terlelap kembali…

Pukul 1 nanti dah balik rumah,tapi ingat sebelum balik nak pergi menonton wayang ngan member iaitu cerita hikayat merong mahawangsa..macam gempak tengok thriller cerita tu,macam hollywood dah jadinya…tapi ana bangga Malaysia pun dah ada cerita macam tu..betul tak???

Lepas tengok wayang ingat nak balik tido jelah dan ingat nak tengok cerita korea yang baru ana download kat ofis nie,iaitu cerita dream high…tapi ana paling tak sabar nak tengok cerita hana kimi versi korea yang SM Entertainment nak keluarkan..lagi-lagi ana nie memang peminat siri hana kimi…

Oklah,dah banyak rasanya ana mengarut dalam en3 nie kan???jangan marah ea??nie just macam cerita filem ngak yang mana ada 4 kisah dalam satu cerita tapi ada kaitan…kan semua tu ada kaitan,kan-kan???hehehe…semoga hari nie merupakan hari yang paling menyeronokan bagi anda semua…Jakzakallah khairan…chow cincau dulu…

630 total views, 2 views today

2 Replies to “Apa Aku Mengarut nie????!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This