Tinggal 3 Paper Lagi…

Gampate..gampate..gampate yo…selamat pagi semua…ana pagi-pagi nie kira boleh dikatakan agak bersemangatlah juga nie..hehehe, nampak tak semangat ana tu…cuma tinggal 3 paper je lagi yang perlu ana pulun sebelum meninggalkan KUIS yang tercinta nie…hehehe

Tapi paper terdekat adalah petang nie iaitu paper finance & international trade..hehehe antara subjek baca yabg paling ak digemari budak finance..hehehe, tapi pape pun dah study jadi tentu boleh pulun punyalah..betul tak???
sampai bila kita nak biarkan sifat tak suka tu kan??? kalau teruskan nanti tentu kita takkan berjayalah kan???

2 paper last ana akan berlangsung pada hari rabu dan jumaat nie iaitu paper malaysian economy dan juga islamic institution…tu pun subjek baca dan boleh diibarakan killer subjek last semester nie…tapi kena teruskan semangat nie,kena ikat kain putih kat kepala macam pahlawan jepun..hiyaaaaa…

Oklah ana nak teruskan buat apa-apa yang patut dulu,kena asah senjata sebelum ke medan perang, nie barulah jihad namanya iaitu berjuang untuk berjaya dalam kehidupan seterusnya melahirkan insan rabbani dan berdaya saing dengan bangsa-bangsa lain dalam segala bidang yang mereka kuasai..mereka boleh,kita pun boleh…oklah chow cincau dulu..Assalammualaikum…

470 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.