Study…study..study

Assalammualaikum semua readers..perasan tak hari ni inilah en3 pertama ana untuk mr blog ana nie kan??? bukan apa, ana sebenarnya sehari suntuk mengadap buku walaupun tak ada lah masuk mana study sangat..heehe..nak tahu sebab apa tak??? kalau tak nak tahu pun takpe, ana nak bagitahu juga..hehehe

Biasalah kita kalau dah biasa belajar bersama kawan-kawan,tentu kita akan berbual lebih daripada kita study sendiri betul tak??? tapi tu ok lagi, macam mana agaknya ana nak study kalau masing-masing dok pasang lagu kuat-kuat nak bagi satu kolej dengar agaknya..sumpah tak panaslah kan???dahlah tengah hafal-hafal tiba-tiba terikut lagu yang diaorang pasang..hehehehe..dahlah lagu kpop yang ana dah hafal lak tu..hehehe

Salah satu lagi yang ana geram sangat adalah tak dapat nak update blog kat bilik,nie pun kat cc sebab wireless wat hal…bengang tahap gaban ana rasa..nak nangis tak leh,bukan leh buat pape pun, tapi walaupun macam tu, ana tetap bersyukur,kalau tak bukan nak study,nak tumpu pada mr blog je…sampai my luv marah ana duk tumpu pada blog je..hehehe

Pape pun ana harap you all semua doakan ana berjaya ea jawab soalan pada esok hari,risaunya..huwaaaa…tapi kalau dah study betul-betul Allah pasti akan bantukan??? kejayaan datang daripada kerja kuat kita + doa kepadanya..jangan hanya tumpu study sampai lupakanya tau…gud luck ana ucapkan kepada yang akan amik exam besok tu ok??? oklah nak chow dulu….Jakzakallah khairan

392 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “Study…study..study

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.