Semalam tak update….kenapa ea???

Assalammualaikum semua….perasan tak yang ana tak update blog nie semalam??? Tak perasan??? Hurm tentu anda bukanlah yang selalu hadir ke blog anakan???hehehe…jangan marah ana gurau je, ana tetap berterima kasih kepada mereka yang sudi datang menemani blog ana walaupun tahu ana tak update semalam…
You all semua nak tahu tak nape ana tak update blog nie semalam ????  takpelah bro taknaklah….alaaa jangan begitu ea??? Tak suka tau..hahaha..kalau you all yang nak tahu jelah ea??? Semalam ana tak update blog nie sebab ada 3 sebab musabab lah..

Pertama, sebab KUIS tak ada line langsunglah,tak kiralah mereka yang guna broadband dan juga wireless macam ana nie…memang geramlah nak mengupdate blog pun tak boleh…ana bukan tak nak guna broadband..tapi macam sia-sia je ana pakai sebab tak ada line pun kalau ana guna broadband kat umah ana tu…hehehe

Kedua, sebab ana menghadapi exam yang begitu memeningkan kepala ini…dahlah ada 2 paper killer subjek tadi..memang tak bernyawa ana di buatnya,nak tahu sampai ana tak mampu nak lelapkan mata langsung untuk menghadapi exam punya pasal dar..hehehe

Ketiga,ana tak idea pun semalam sebenarnya..hehehe..tapi yang dua kat atas tulah yang sebenar-benarnya tau yang nie ana bantai je,jangan marah ea..ana selalu ada idea ke tak,ana tetap akan mengupdate blog nie sebab ana tak nak anda kecewa dengan blog ana nie..hehehe

Amacam banyak tak alasan ana ea??? tapi bukan alasan tau semua nie sebab yang paling penting adalah kita menjaga blog kesayangan kita nie dengan sebaik mungkin agar tak adalah blog kita nie bersawang….hehehe..pape pun ana nak chow dulu….bye….

301 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.