Sebuah Kisah……

Sebuah Kisah……

Assalammualaikum semua….apa khabar you all semua hari ini…ana Alhamdulillah sentiasa sihat..hehehe…Ana nie pun sebenarnya baru balik dari  Port dickson…. Jadi sampai je kat KUIS nie, Apa lagi terus mengupdate Mr Blog ana nie…hehehe, Tapi semasa dalam perjalanan pulang tadi memang boleh jadi sebuah penceritaan lah…hehehe

Kisahnya start masa ana dalam bas nak ke stesen ktm nilai…adalah seorang gadis sebangsa dan seagama ngan ana, dia punya pakaian agak seksa pada pandangan ana lah….tapi bukan tu ana nak ceritalah…pastu ada dua orang india naik bas,pastu duk kat sebelah pompuan tu dan usha teruk kat pompuan tu dengan penuh nafsu… Ana nak bagi taulah kat gadis nie ada orang usha dia tapi tak leh sebab dia pakai earfon…huhuhu

Hurm pastu sampai je kat Ktm Nilai…ana boleh tertinggal ktm sebab nak qada hajat punya pasal…hehehe,pastu orang cakap nak menunggu bukan main azab sebab kena tunggu 1 jam baru ktm datang balik..azab2,pastu gadis tadi dok kat depan ana je..memang berasap lah mata ana untuk menahan seksa api neraka….huwaaa…

Sampai je kat bangi,oklah dah lega sikit..hehehe…tapi yang azabnya selama 2 jam ana tunggu bas tak sampai-sampai sumpah tak tebseb lah dengan azab panasnya….Tunggu punya tunggu akhirnya sampai juga…tapi bukan bas lah tapi yang datang adalah Bakal isteri ana yang kebetulan juga nak balik ke KUIS dengan family dia….jadi memang penat sangat-sangat nie….padahal tak jauh pun rumah ana ngan KUIS..hehehe

Pape pun apa yang kita lakukan dalam seharian mestilah ada niat iaitu niat kerana Allah sebab setiap apa yang kita kerjakan adalah ibadah,tak kiralah apa jua kita lakukan…jadi kurangkanlah kontroversi tingkatkan amal kita…jakzakallah Khairan…..

588 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This