Sebelum Semasa dan Selepas Exam

Assalammualaikum smeua..ana baru je habis exam tadi tepat pukul 4 petang, sepatutnya habis pukul 5.30 tapi tak tahu kenapa ana rajin sangat nak kuar awal dari dewan tadi..hehehe..seperti yang you all tahulah,biasanya time exam nie lah kita selalunya akan mengalami 3 emosi a.k.a perasaan yang bermain dalam diri kita….

Tapi semua perasaan tu tak bermain pada masa yang sama tetapi agak berbeza waktunya iaitu pada sebelum,semasa dan selepas exam..betul tak??? apa tak ada??? bukan manusialah kalau macam tu kan???

Inilah perasaan kita sebelum exam..takut..nak tido pun tak lena..
Ini pulak perasaan kita semasa exam..frustnya…
Tapi habis je exam macam nie lah rupa kitakan???

420 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.