Pagi Dengan Drama Korea…..

Pagi Dengan Drama Korea…..

Assalammualaikum semua….dah hari sabtu..yahooo,ana suka sangat-sangat hari sabtu sebab dapat tengok cerita korea kat KBS World…hehehe, selalu kalau ana ada kat rumah,ana pasti akan melayan 2 cerita korea nie iaitu Single Daddy in Love and cerita dream high….tapi ana lagi minat tengok cerita Dream high lah sebab ramai artis kpop nerlakon dalam cerita itu…

Antara pelakon yang ada adalah IU,Taeyeon 2pm dan salah sorang anggota T-ara (lupa pulak nama dia)…hehehe,tapi cerita nie pun pasal budak sekolah yang meminati seni iaiutu bidang nyanyian dan tarian..memang gempak seh…..

Kalau cerita single daddy nie lak kisah mengenai seorang bapa tunggal yang merupakan seorang peninju dan dia dalam diam-diam bercinta dengan anak tiri bekas isteri dia.hehehe,memang bez lah…tengok jangan tak tengok..dua-dua cerita ini pada hari isnin hingga khamis jam 9 malam waktu Malaysia(10 malam korea)

oklah ana nak terus pegi layan cerita korea tu dulu ea??? sorylah ana tak pandai sangat nak buat sinopsis cerita-cerita nie sangat..hehehe,kalau nak tahu tengoklah sendiri ea???hehehhe…pape pun keep it out…

566 total views, 2 views today

One Reply to “Pagi Dengan Drama Korea…..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This