Nak Makan..Tapi…

Nak Makan..Tapi…

Assalammualaikum semua…tiba-tiba lak rasa lapar semacam je ana pada petang begini..selalu tak ada pun rasa begini sangat,nak turun cafe lak malas rasanya pastu bulan ada pape pun kat kafe tu, pelik betul nak berniaga tapi barang banyak takde…jadi nak kurangkan rasa lapar nie,ana pun bukalah google dan dapatlah beberapa makanan yang buatkan ana terasa lapar lagi..hehehe

Sandwich berbentuk tie…tapi memang terbaiklah sandwich nie…
susah nak makan nie..kena pecahkan manga dulu..huwaaa
nie bagi mereka yang fanatik gila-gila dengan cubez…
nampak menyelerakan??? yummmy..cantik gila designnya…
nie sesuai ditiru oleh ibu bapa bagi anak-anak yang tak suka makan buah dan sayuran..
ini pulak sushi yang tak pernah kita lihat..
Hurm oklah ana nak makan biskut dulu ea cicah air milo…??? kecian my poruttt nie menangis nak di belai..hehehe
bye….chow cincau dulu….

541 total views, 2 views today

2 Replies to “Nak Makan..Tapi…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This