Merdeka..Merdeka..Merdeka…

Merdeka..Merdeka..Merdeka…

Yahooooo..merdeka.merdeka..merdeka…apa ana mimpi nie kan??? hari nie bukan 31 ogos tapi ana laungkan merdeka??? kenapanya???hehehe…ana tak bermimpin di siang hari tau??? taulah hari nie jumaat pastu hujan pulak tu,tu yang korang ingat ana baru bangun tidur lah tu kan???

Sebenarnya ana baru je lepas menjalani peperiksaan last ana tadi, memang tahap ganban lah soalan dia..meraung ngaklah ana kat sana sampai tak mampu ana nak buat pape lagi..hehehetapi pape pun ana dapat juga menjawab semua soalan tadi…mana tak yakan sebab semangat cintakan Malaysia lah ana tekadkan semangat untuk menjawab semua soalan itu tadi…

Merdeka,merdeka juga kan tapi result tak keluar lagi,nie yang kadang-kadang risau tahap gaban nie lagi-lagi nie semester last ana ngan kawan-kawan kan??? tak nak ana kalau ada paper sangkut ke apa sebab ana tak nak extend sem,banyak masalah yang timbul kat ana nanti…

Oklah,ana nak kemas barang-barang ana dulu,sok pagi nak balik rumah nak jumpa family..yahooo…rasa rindu sangat-sangat ana rasa kat diaorang nie..tentu ibu masak sedap-sedap sok sebab ana dah lama tak balik rumah kan???tapi hari isnin  tentu kena masuk kebun..hehehe…oklah ana chow cincau dulu….Assalammualaikum…

382 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This