Mana Satu Pilihan Anda???

Assalammualaikum semua…..yang mana satu ea korang akan pilih??? Tapi pilih apa??? Ye tak ya kan,ana tak gtau lagikan??? Hehehe….seperti yang you all taulah,kamera DSLR sekarang ini merupakan suatu trend dan semua pasti mahu memilikinya kan termasuklah ana…tapi mahal lah pulak…hehehe

Kalau you all tengok sekeliling you all sekarang nie, pasti you all akan melihat anak muda ke hulur hilir dengan kamera DSLR kan??? Dan dua company hebat dalam mengeluarkan kamera ini adalah Nikon dan Canon…jadi nak tanyalah kat you all semua,mana satu ea jenama kamera kegemaran you all samada Nikon atau Canon ea???

CANON…….
VS


NIKON……


588 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.