Malasnya Nak Update Hari nie….

Assalammualaikum semua…hari nie hari apa??? hari ahad..hari apa??? ahadlah ana muslim..hehehe, biasanya hari ahad nielah hari yang paling-paling orang sukakan..betul tak semua??? sebab hari ahad nielah hari orang kuar pergi date,orang menghabiskan masa dengan tidur dan akan rasa malas je nak buat pape hari ahad nie…

Hari ni pun ana ada rasa agak malaslah juga nak mengupdate blog nie, tapi bila fikir balik mana boleh biarkan mr blog ana nie sorang-sorangkan??? mahu tak nangis dia dan merajuk dia dengan ana nantikan…dahlah semalam ana gaduh dengan seorang gadis nie…

Dia tanpa angin dan ribut terus marah ana tak tentu pasal, bengang beb tiba-tiba je kena macam tu,rasa diri bersalah ahap gaban lak….ops ana dah lari topik pulak nie..hehehe..berbalik pada topik asal ana nie,malasnya nak update blog,rasa ak campak je laptop ni jauh-jauh…

Tapi blog ana nie agak pelik ngak lah sebab biasanya kita tahu orang hujung minggu suka keluar,tapi blig ana hujung minggulah paling meletup berbanding hari-hari biasa ana bersama mr blog nie..hehehe..pape pun you all terus baca tau setiap en3 ana nie walaupun ntah pape kan??? sebab kalau you all baca dapatlah ana buang sikap malas nie,kalau nak berjaya kena rajin bukannya malas…fikirlah sendiri..chow cincau dulu…

796 total views, 8 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

3 thoughts on “Malasnya Nak Update Hari nie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.