lagu korea ke 300 ku…..

Assalammualaikum semua…agak bengang sangat-sangat dengan broadband yang agak lembab malahan lagi lembab daripada kura-kura……nak update pun tak boleh sangat..huwaaaa….

kembali kepada tajuk entri nie…ana dah ada koleksi ke 300 lagu kpop ana.hehehe…banyak tak??? Apa tak banyak??? Yelah tahulah korng punya lagi banyakkan???hehe…nak tau tak  apakah lagu bertuah tu??? Kalau tak nak tahu pun nak bagi tahu ngak,,hehe

Lagu yang beruah adalah sigle baru kumpulan infinite iaitu BTD ( Before the Dawn )…memang bez gilalah lagu nie…korang kenal tak infinite nie??? Apa tak kenal??? Kalau korang nak tahu infinite nie boleh dikatakan sebuah kumpulan baru ngaklah…diaorang sebelum nie pernah famous dengan lagu She back…diaorang nie ada 7 orang ahli yang terdiri daripada leader Sung Gyu, Ho Won, Sung Jong, Woo Hyun, Dong Woo, Myung Soo, dan Sung Yeol…..diaorang nie berpangkalan dengan Woolin Entertainment…produksi yang uruskan kumpulan hip hop popular korea Epik High dan juga Nell…

Pape pun semoga you all semua terus success dalam bidang nyanyian…hehehe…korang pun cubalah layan infinite juga ea??? Gerenti puaslah sengan performance diaorang…hehehe..  oklah nak chow dulu…nak study…bye2..

513 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.