Kotak Oh Kotak…

Assalammualaikum semua….kotak pun nak amik part dalam ini blog tau…hehehe, yamg ana nak cerita kat sini bukanlah pasal kumpulan popular indon tu tapi adalah sebuah kotak yang boleh di kategorikan sebagai antara yang terbaik dan kreatif di dunia…hehehe…nak tulis panjang-panjang malas lah pulak jadi layan jelah gambar ini…hehehe

Kotak rokok seperti keranda…hehehe
Ini sesuai lah untuk mereka yang berkasih…
seperti mengeluarkan hingus je kan mamat nie…hehehe
jangan tertipu…ini kotak tisu bukan kek tau…
tak senonoh betul lah pembuat kotak tisu nie….HAMPEH…

575 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “Kotak Oh Kotak…

  • 06/02/2011 at 10:49 PM
    Permalink

    haha..memg unik..

    neway, bw here n folow..sudi folow me back k:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.