Kempen Kami Tak Sambut Valentine

Assalammualaikum semua readers….ingat tak tadi ana dah ada tulis satu en3 mengenai Valentine day nie kan??? jadi kali nie ana rasa nak sokong kempen kami tak sambut valentine day nie….thankz ana ucapkan kepada Sunah sebab mengajak ana join kempen nie….jadi mereka yang beragama Islam semua haruslah sokong kempen ini jika sayangkan agama dan bangsa kita

kalau nak tahu serba serbi mengenai valentine leh lah klik kat Valentine budaya orang kristian

So, apalagi..marilah kita menyahut seruan saudara seislam kita demi agama kita yang tercinta ini….ingatlah jika kamu menolong Allah…Allah pasti dan pasti menolong kita….nak tahu lebih lanjut,leh lah ke SUNAH SUKA SAKURA

JAkzakallah Khairan…..

480 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “Kempen Kami Tak Sambut Valentine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.