Grafiti Sumber Inspirasi…

Grafiti Sumber Inspirasi…

Assalammualaikum semua..dah malam pun kan, sekejap je rasanya masa berlalu dan terus memotong kita kalau kita tak pandai memotong mereka…grafiti??? tentu you all pernah dengar akan grafiti art nie kan??? sebuah art yang begitu indah dan di lukis biasanya di dinding oleh budak-budak hip hop…seni nie ngak merupakan salah satu element di dalam hip hop…nak cerita lagi panjang tak leh sebab you all pun dah tahu pasal nie kan, jadi tengok jelah antara seni hasil grafiti nie….

Tutupkan mulut tu,nanti masuk lalat lak….
Jangan tembak kawan-kawan saya…

Cantik kan rasanya kalau dapat rumah macam nie..hehehe
Gaya hidup remaja masa kinikan yang sukakan muzik..yo..yo…

kreativiti manusia tidak terbatas….kereta yang rosak pun berguna juga…..

Inilah kami pelukis grafiti…hehehe

seperti real je hasilnya kan???
Hurm nielah penutup en3 ana untuk malam nie..ana ingat nak tidur awal,sok boleh bangun awalkan??? 
Amacam semua,gempak tak hasil dia,tapi jangan buat dekat sebarangan tempat
tau..nanti buruk tempat kat Malaysia nie…
ok lah ana chow cincau dulu….

1,347 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This