Final Exam Dah Dekat….

Assalammualaikukum……ahhhhh…..final dah dekat,tinggal 4 hari je lagi,apa ana nak buat???? huwaaa…..kawan-kawanku,korang semua dah sedia ke nak menghadapi final exam yang boleh dikatakan mencabar,lagi-lagi kita yang dah final sem nie….jangan ada yang extand sudah….jauhkanlah…

Jadi nak final nie,mungkin ana akan jarang tuk menumpukan kepada penulisan entri di blog kesayandan ana nie buat sementara waktu…kepada pembaca yang selalu sudi hadir untuk membaca entri ana,ana harap antum semua akan terus bersama ana setiapa kali ana pdate blog nie ataupun tak ea???

Lagi satu yang ana agak risau,resume ana telah hilang di tempat praktikal,jadi ana agak gusar sebab praktikal dah nak dekat…nasib baiklah ana ada kol orang sana kembali..kalau lah tak??? habislah ana..huhuhu…yang ana pelik sangat macam manalah ana punya resume boleh hilang??? nak salahkan siapa dalam kes nie??? entahlah ana pun tak tahu…..

Hari nie ana nak balik rumah untuk ambil restu dari ana punya parents…sebab hanya restu mereka yang membawa kita untuk mencapai kejayaan yang lebih cemerlang dan terbilang…hanya restu mereka yang akan memberkati hidup kita berkat selama-lamanya,seperti ada kata perpatah arab…Redha Allah terletak pada keredhaan kedua ibu bapa…..

Pape pun all the best kepada semua final year dan juga jumior-junior ana yang akan menduduki final exam pada hari isnin depan hinggalah penghujung bulan 2 nanti….semoga kita sama-sama mendapat kejayaan yang telah lama di hajatkan…Jakzakallah khairan….

637 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “Final Exam Dah Dekat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.