Apabila konsep I follow U sama dengan I add U…

Assalammualaikum semua….selamat pagi ana ucapkan kepada you all semua….boleh dikatakan sekarang dunia blog semakin mendapat tempat di  Malaysia… bukan hanya orang dewasa je yang mempunyai blog tetapi pelajar dan budak sekolah pun sudah mula berjinak-jinak dalam dunia blogger ini

Kembali kepada tajuk asal entri ana nie….kenapa ea ana cakap I follow u seolah-olah dah sama dengan I add u??? takkan you all tak tahu kot??? Sekarang nie dunia blog dah kecoh sebab ada fenomena I follow u,u follow I balik tau….bunyi pun macam kelakar je kan???hehehe

Tapi tulah yang tak beznya kita dahlah suruh orang follow kita dengan paksakan??? You all rasa diaorang akan datang ke baca entri kita selepas follow kita berbanding mereka yang follow kita tanpa di suruh sebab diaorang suka pada blog kita???

Kadang-kadang tu kita boleh nilai pada pageview yang kita dapat dalam sehari..kadang-kadang follower bukan main ramai sampai beribu tapi pageview…kondem..berapa kerat je, jadi memang dah samalah dengan prinsip I add u…sebab apa ana cakap macam tu??? Sebab you all tengok sendiri , adakah semua orang yang kita add kat FB kita tegur ,anta chat,comment..ada???tak adakan??? Jadi sama tak konsepnya???

Pape pun kita buatlah yang terbaik untuk meningkatkan lagi dunia blog ini bukan menjatuhkan lagi tahap blog ini…ana pun bukanlah insan yang layak untuk menulis entri sebegini rupa sebab ana pun baru nak bernafas dalam dunia blog ini…pape pun all the bez…


373 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.