Apa Dah Jadi Nie…..

Assalammualaikum semua….tension betul ana hari nie..huwaaa… apa kena ngan ana nie,pagi-pagi dah tension padahal pagi-pagilah kena happy dengan senyuman semua barulah ada sinar hari kita nie, tapi ana pulak pagi-pagi tadi dah tension tahap gaban…

Pagi tadi ingat nak studylah subjek international trade,tapi nak tahu tak apa yang jadi kat ana??? nota ana semua hilang,memang gelabah tahap gabanlah,dahlah exam tu hari isnin nanti…macam manalah ana nak buatkan, dahlah antara subjek yang memamg killer pada sem nie..nak menangis tak guna jadi kenalah cari nota baru..hehehe

lepas dah nota saya hilang,nak tahu tak apa pulak yang ana hadapi…ana tela bergaduh dengan seorang insan yang dah boleh kira ada kat dalam hati ana nie lah,ana pun tak tahu apa yang jadi kat die sampai ana nie kena marah gila-gila oleh dia dan dia merajuk dengan ana..huwaaaa…

Pape pun ana kena hilangkan ketegangan ini sebab kalau tak macam mana ana nak tumpu pada study dan final exam nie kan??? tak pasal-pasal badan ana binasa…hurm pape pun ana harap yang segalanya akan selesai juga nanti…doakan nan tau…keep itr out…

391 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.