Aku Menghidap Penyakit PJD…..



Assalammualaikum semua readers…..Apa agaknya ea you all semua wat hari nie???hehe…. Ana macam biasalah kena tumpu study untuk peperiksaan last sem nie kan??? Hehehe…tapi kat rumah nie selamatlah keluarga ana kawal ana untuk study,kalau tak,comfirm TAK study punya..hehehe
Tapi bila ana kat rumah nie lah juga sebenarnya mudah untuk dapat penyakit PJD a.k.a perut jalan dulu…hehehe…nie bermakna ana akan boroi,takutnya….huwaaaa…jadi nak tak nak ana kena teruskan bersenam agar badan ana maintain gitu..hehehe
Kalau you all nak tahulah, ana nie dari kecik dah boroi..hehehe,tak tahulah macam mana boleh terjadikan..hehehe,tapi ana selalu tak suka bersenam macam orang lain seperti jogging atau seumpama denganya..hehehe, tapi ana ada cara ana sendiri untuk bersenam iaitu menari,tapi bukan tarian macam samba tu..bukan ea atau orang korea cakap anio..hehe, tapi ana akan wat tarian brakedance sebab tarian tu banyak membantu meningkatkan kesihatan kita….tak percaya cubalah….
Pape pun jagalah kesihatan kita ini kerana hanya kesihatan yang baik akan memudahkan dan member keselesaan kepada kita untuk beribadat kepada pencipta kita…pape pun amalkanlah gaya hidup sihat ea??? Jakzakallah khairan….

477 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.