5 Kumpulan Hip Hop Muslim Popular….

Assalammualaikum semua….kenapa tiba-tiba ana nak buat en3 pasal kumpulan hip hop muslim ni??? ana pun tak tahu sebenarnya, tapi mungkin juga kebanyakan pembaca blog ana peminat Hip Hop terutama sejak kebelakangan ini en3 mengenai hip hop yang ana buat menarik perhatian pembaca blog bukan dari Malaysia tapi dari USA, indonesia dan South Korea..bangga seh….

Tapi kalau you all nak tahu lebih lanjut mengenai kumpulan hip hop muslim nie..bolehlah you all layari laman web Muslim hip hop nie lah ye….kat sini ana akan tunjukkan 5 kumpulan muslim hip hop yang paling famous .

Native Deen dari USA
Mecca2Medina dari U.K
After Hijrah dari USA..
3ILM dari USA..
The Brothahood dari Australia…
Mereka inilah antara mereka yang berani berjuabg demi agama tercinta walaupun tidak
berada di dalam negara umat ISlam sendiri…
walaupun mempunyai pelbagai halangan.mereka tetap teruskan perjuangan untuk ISLAM

672 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.