Month: February 2011

Ibu…Ayah…Nantikan kepulangan Puteramu ini…

Ibu…Ayah…Nantikan kepulangan Puteramu ini…

Assalammualaikum semua..selamat pagi,excited gila-gila ana pagi nie..hehehe,kalau you all baca tajuk kat atas pun you all tentu dah tau kan sebab apa ana excited sangat-sangat hari nie…siapa tak sayang ibu dan bapa mereka,betul tak??? lagipun syurga di bawah tapak kaki ibu dan kasih yang membawa kebahagiaan di dunia adalah kasihnya seorang ayah…. Paling ana tak…

Read More Read More

851 total views, no views today

Esok Nak Balik….

Esok Nak Balik….

Assalammualaikum semua…ana nak habaq kat orang kampung ana semua…besok ana nak balik rumah..yahooo tak sabar rasanya nak peluk bantal busuk ana kat rumah..hehehe,pastu nak bagi kambing makan dan duduk melihat bulan di kebun kelapa sawit..hehehe Balik-balik juga tapi malam nie ana nak pergi maplay dulu..bak makan roti canai,lepas nie ana dah tak boleh nak merasa…

Read More Read More

1,330 total views, 2 views today

Merdeka..Merdeka..Merdeka…

Merdeka..Merdeka..Merdeka…

Yahooooo..merdeka.merdeka..merdeka…apa ana mimpi nie kan??? hari nie bukan 31 ogos tapi ana laungkan merdeka??? kenapanya???hehehe…ana tak bermimpin di siang hari tau??? taulah hari nie jumaat pastu hujan pulak tu,tu yang korang ingat ana baru bangun tidur lah tu kan??? Sebenarnya ana baru je lepas menjalani peperiksaan last ana tadi, memang tahap ganban lah soalan dia..meraung…

Read More Read More

1,109 total views, 2 views today

MAKNA TERSIRAT DALAM LAMBANG FREEMASON….

MAKNA TERSIRAT DALAM LAMBANG FREEMASON….

Assalammualaikum semua..pada pagi jumaat yang indah ini ana tergerak kembali untuk menceritakan mengenai makna di sebalik lambang freemason yang terutamanya terletak pada dolar US America…yang mana sekarang nie merupakan rujukan utama matawang dunia..Bila agaknya pemimpin Islam terutama Malaysia nie nak guna Matawang Dinar Emas seperti PAS agaknya kan???? Asyik dasar yahudi je yang di follow…

Read More Read More

3,010 total views, 1 views today

Semakin Menghitung Hari…

Semakin Menghitung Hari…

Assalammualaikum semua…semakin rasa sayu hati ana nie apabila ana bakal meninggalkan alam pembelajaran ana di KUIS ini…mana tak ye kan??? ana bukan sahaja meninggalkan kolej ini tetapi bakal juga ber[isah dengan lecturer yang banyak membantu ana dan tidak lupa juga kepada kawan ana… Teringat kembali saat ketika mula melangkahkan diri ke dalam KUIS ini..dengan tidak…

Read More Read More

879 total views, no views today

LIMA BELAS BUKTI KEIMANAN

LIMA BELAS BUKTI KEIMANAN

Al-Hakim meriwayatkan Alqamah bin Haris r.a berkata, aku datang kepada Rasulullah s.a.w dengan tujuh orang dari kaumku. Kemudian setelah kami beri salam dan beliau tertarik sehingga beliau bertanya, “Siapakah kamu ini ?” Jawab kami, “Kami adalah orang beriman.” Kemudian baginda bertanya, “Setiap perkataan ada buktinya, apakah bukti keimanan kamu ?” Jawab kami, “Buktinya ada lima belas…

Read More Read More

1,280 total views, 2 views today

SAYA NAK…SAYA NAK..

SAYA NAK…SAYA NAK..

Assalammualauikum semua…bro ben Ashaari tengah mencari pelakon tu.. jadi kepada yang berminat..CEPAT…CEPAT… sebab contest nie berakhir kul 12 nie.. Klau berminat nak menyertai cepat-cepat isi borang ea?? borangnya ada terdapat di sini Ben Ashaari 769 total views, 4 views today

769 total views, 4 views today

crazy Love…..(미친 사랑)

crazy Love…..(미친 사랑)

I’m dying, I can’t even breathe All day long I cry can’t you see I’m going crazy please don’t leave my side going crazy, going crazy I want to have you, i’m going crazy going crazy, going crazy I want to have you, i’m going crazy Forgetting you is the end Saying goodbye in words…

2,410 total views, 4 views today

Pin It on Pinterest