Telefon bimbit ke???

Assalammualaikum…ahlan wasalan ila 2011..hehehe..sekejap rasanya dah 2011 maka akan bertambah lagilah usia kita setahun naik lagi dan lagi..hehehe…semua dah ada Azam baru ke untuk 2011…Ana macam biasa jelah Azam nak dapatkan pointer terbaik lagi-lagi cuma tinggal berapa bulan lagi nak grade…yahooo.hehehe

Hurm nak tanyalah kat you all semua, you all rasa ini telefon bimbit ke apa ea???layan gambar-gambar di bawah ini…hehehe

Ini rokok ke telefon??? 2 dalam 1 kot???hehehe
Jangan terkeliru ea???ni mouse berbentuk telefon..hahaha
Lagi satu anset kegemaran kaki rokok..hehehe
tapi pape pun anset ini paling gempak dan kameranya boleh tewaskan semua anset kamera..huhu

604 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “Telefon bimbit ke???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.