Tandas kita….

Tandas kita….

Assalammualaikum semua…ada apa dengan tandas??? tentulah semua tahu kan??? takkan lah tak tahu..hehehe..
tapi bukan ana nak cerita pasal fungsi tandas kat sini..takde kerja ke??? hehehe…nak cakap pasal kualaiti tandas kita vpun bukan tau…malas, you all pun dah tahukan…tapi nak cerita kat sini adalah pasal papan tanda tandas..
pernah tak you all tengok papan tanda tanda tandas kat Satu dunia..kalau belum nie nak tunjuk..jom kita tengok…hehehe

Apa makna alien tu ea??? laki ke perempuan??? atau 2 Alam…
Apa makna nie??? faham-fahamlah sendiri ea???
Rasa-rasa mana satu tandas lelaki dan perempuan???
Mudah untuk di fahami..tapi takkan tuk buang air kecil je??? hehehe
Aiks siap bagitahu berapa cm punya dar….hisk3
nie elok ada bagi mereka yang suka merosakkan tandas awam…
nie lagi satu alien datang…huwaaaa….

907 total views, 2 views today

2 Replies to “Tandas kita….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This