Super Senior vs Super Junior

Assalammualaikum everyone….hari selasa yang padat datang lagi…hehehe, hurm anda semua tentu kenal kumpulan super junior,betul tak???hehehe…Apa??? tak kenal…ala kumpulan paling meletup dari korea tu… tapi kalau anda semua cakap tak kenal kumpulan super senior, ana percayalah….hehehe

Kalau you all semua nak tahu, kumpulan super senior adalah nama kumpulan ana masa gathering banking kat Teluk Batik tempoh hari…kalau you all nak tahu kumpulan kitaorang menang time malam kebudayaan dan hanya mendapat tempat ketiga semasa perlumbaan “Cycle of Life Race” dan juga “Treasure hunt “….

Kalau pasal super junior ana rasa semua dah kenalkan, jadi tak payahlah nak terangkan sangat pasal dieorang yang memang famous dengan lagu sorry sorry dan bonamana tu kan???

Kat bawah ini ana tunjukkanlah gambar kumpulan super senior dan juga super junior…hehehe…layaaaaan…

Inilah kump. super junior…..
dan inilah kumpulan kami super senior….hehehe

428 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.