Saya mahu menjadi blog pilihan Kodet…

1st time ikut contest dari Kodet..cam bez je kan???hehehe..jom join.. Kalau nak join klik di MR KODET

Cara nak join :

1. Buat satu entri bertajuk saya mahu menjadi blog pilihan Kodet
2. Letak gambar di atas tu sebagai gambar untuk entri yang korang tulis tu .
3. Lepastu tulis kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet .

= sebab, Ana nak Kodet pilih ana jadi juara dalam ini contents…hahahahatu..

4. Senang kalau malas nak tulis just copy n paste dlm blog korang . Itu saja .
(Jangan suruh copy paste pasti akan di copy pastekan..hehehe sebab ana antara org yang malas tuh..ngeee~)

Cara Pemilihan Blog Pilihan Kodet 
1 . 3 Pemenang akan dipilih
2.  Kalau blog korang menarik bagi pandangan aku memang korang mesti masuk .
3.  Kalau tak ramai yang join , mesti lagi senang la korang nak masuk dlm list ni .

bukan senang nak masuk dalam bl0glist orang ni kan ??
lagi2 ana baru je belajar dan berada dalam dunia blog ini..hehehe

460 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.