Saya mahu menjadi blog pilihan Kodet…

Saya mahu menjadi blog pilihan Kodet…

1st time ikut contest dari Kodet..cam bez je kan???hehehe..jom join.. Kalau nak join klik di MR KODET

Cara nak join :

1. Buat satu entri bertajuk saya mahu menjadi blog pilihan Kodet
2. Letak gambar di atas tu sebagai gambar untuk entri yang korang tulis tu .
3. Lepastu tulis kenapa korang nak dimasukkan ke dalam Blog Pilihan Kodet .

= sebab, Ana nak Kodet pilih ana jadi juara dalam ini contents…hahahahatu..

4. Senang kalau malas nak tulis just copy n paste dlm blog korang . Itu saja .
(Jangan suruh copy paste pasti akan di copy pastekan..hehehe sebab ana antara org yang malas tuh..ngeee~)

Cara Pemilihan Blog Pilihan Kodet 
1 . 3 Pemenang akan dipilih
2.  Kalau blog korang menarik bagi pandangan aku memang korang mesti masuk .
3.  Kalau tak ramai yang join , mesti lagi senang la korang nak masuk dlm list ni .

bukan senang nak masuk dalam bl0glist orang ni kan ??
lagi2 ana baru je belajar dan berada dalam dunia blog ini..hehehe

526 total views, 3 views today


Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This