Saat Mula Mengenali Korea….

Assalammualaikum semua…hehehe..siapa minat drama dan kpop dari korea??? angkat tangan…hehehe…tentu ramai kan kat sini minat…sebab ana pun minat juga drama dan muzik kpop ini…tapi nak tahu tak bila ana mula start minat drama dan kpop nie…apa tak nak??? tapi nak bagitahu juga…hahaha

Sebenarnya ana dah lama minat dengan drama korea nie…ana sebenarnya dah lama minat cerita korea nie…dari sekolah rendah lagi..cerita pertama ana tengok adalah winter sonata..cerita yang begitu indah jalan ceritanya yang di dokong oleh 2 insan yang kiut miut…hehehe

Inilah cerita winter sonata….
Kalau Kpop pulak…tentu ramai kat sini ingat ana mula kenal selepas kemunculan super junior kan??? tapi kalau itu you all jawab salah sama sekali…ana mula kenali kpop sejak tingkatan 3 lagi…kumpulan pertama yang ana minat adalah TVXQ atau tohoshinki…sejak itu ana akan sentiasa mengikut perkembangan muzik kpop nie walaupun dulu tak sehebat sekarang sambutanya….
TVXQ dulu berlima sekarang tinggal 2 orang…huwaaaa…
P/S Teringin rasanya kalau lagu malaysia macam kpop…tentu masyuk gila….

486 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.